Retour- en restitutiebeleid


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@meganutricia.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voorwaarden voor retourzendingen

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet je ervoor zorgen dat:

De goederen zijn gekocht in de laatste 14 dagen.
Indien in redelijker wijze mogelijk- originele verpakking.


De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

- De levering van goederen die op maat gemaakt of gepersonaliseerd zijn.
- De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.
- De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
- De levering van goederen die na levering, naar hun aard, onlosmakelijk met andere items gemengd zijn.


We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.


Kosten retourzendingen:

Indien een pakket door de onderstaande redenen retour naar ons wordt gestuurd, dan zullen wij €5,95 retourkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal worden afgetrokken van het aankoopbedrag.

-niet opgehaald bij pick-up point van de vervoerder.
-onjuist adres of ontbrekende adresgegevens doorgegeven in de checkout van de bestelling.


Goederen retourneren

Je bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. 

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.


Geschenken

Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar jou zijn verzonden, ontvang je een cadeaubon voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde product ontvangen is, ontvang je een cadeaubon.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau gemarkeerd zijn, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen we de terugbetaling naar de schenker.